Skip to content

Művelődési Ház

8420, Zirc, Alkotmány u. 14.

Magyar Technikai és Tömegsportklubok Szövetsége Területi Klub Zirc

Az 1993 óta működő lövészklub az Alkotmány u. 14. szám alatti volt MHSZ-épület korábbi tulajdonosaként, annak 1998-as önkormányzati tulajdonba kerülésével együtt maradt a jelenlegi Művelődési Házban. Önkormányzati haszonkölcsön-szerződés alapján kizárólagosan használja az emeleti lőteret, és évi átlag 2-3 versenyéhez, egyéb programjaihoz – egyeztetéssel – igénybe veheti az épület más helyiségeit is.

A klub tagjai önkéntes munkájukkal közreműködnek az épület és környezetének szépítésében, fejlesztésében. Saját pályázati lehetőségeikkel élve igyekeznek fejleszteni az emeleti lőterüket, és az önkormányzati támogatással bevezetett fűtésnek köszönhetően, szülői közreműködésekkel 2015-ben egy klubhelyiséget alakítottak ki a gyerekek edzések alatti közösségi helyeként.

A klub növendékei számos rangos verseny rendszeres résztvevői (pl. Általános és Középiskolások Országos Bajnoksága, Országos Sportlövő Diákolimpia, megyei kupák stb.) Mindegyik megmérettetésen kiválóan szerepelnek, a versenyekről arany ezüst és bronzérmekkel térnek haza.

Nyitvatartás

Hétfő:
Nyitva
Kedd:
Nyitva
Szerda:
Nyitva
Csütörtök:
Nyitva
Péntek:
Nyitva
Szombat:
Igény esetén nyitva
Vasárnap:
Igény esetén nyitva