Skip to content

Városi Könyvtár

8420 Zirc, József Attila utca 1.

A Nemzeti Kulturális Alap Közgyűjtemények Kollégiuma által kiírt „Szakmai eszközfejlesztés, korszerűsítés támogatására” (3505/02571)

A Nemzeti Kulturális Alap Közgyűjtemények Kollégiuma által kiírt

„Szakmai eszközfejlesztés, korszerűsítés támogatására”  (3505/02571)

elnevezésű nyertes pályázatán a Városi Könyvtár 1.350.000 Ftvissza nem térítendő támogatást kap, melyet az olvasóterem bővítésére, könyvtári bútorok, polcok és egyéb berendezések vásárlására fordít.

A projekt összértéke1.500.000 Ft, az összeg 10%-át az intézmény saját forrásból biztosítja.

Új polcok beszerzésével lehetőség nyílik az egyes állományrészek rendszerezett, egymástól elkülönülő és a megfelelő raktári rendet követő elhelyezésére (kézikönyvtár, szakirodalom és szépirodalom), amely megkönnyíti a tájékozódást az olvasók számára.

A jelenlegi, az elmúlt években vásárolt polcokkal egységes polcrendszert alkotva jelentősen megnövekszik a kölcsönzői térben elhelyezhető állomány nagysága.

A jelenleg kisebb bútorok és használaton kívül levő tárgyak, berendezések tárolását szolgáló helyiségből „klubszobát” alakítunk ki, mely kisebb csoportok, közösségek fogadását teszi lehetővé, de tanulásra vagy elmélyült munkát igénylő tevékenységre is alkalmas.(olvasótermi állomány használata, kutatómunka stb)

 

 

A projekt 2013. őszén valósul meg.

Nyitvatartás

Hétfő:
ZÁRVA
Kedd:
10-18
Szerda:
10-18
Csütörtök:
10-18
Péntek:
10-18
Szombat:
ZÁRVA